téma – PRÍRODA SA PREBÚDZA

ČASŤ 1 – LIENKY (predškoláci)
Pieseň :
Poznáte zajka
https://www.youtube.com/watch?v=_OWzDLnARf8

pracovný list – č.1 – dokresliť vŕbe listy (zeleným perom, zelenou fixkou, jednoducho niečo ostré)

pracovný list -č.2 – dokresliť pravú polovicu kvetu

pracovný list- č. 3 – v krhličke nájsť kvety, ktoré sú v krhličke, zakrúžkovať a pomenovať správne

pracovný list -č. 4 – spojiť jednotlivé čísla s dopomocou rodiča a vytvoriť tak kvet

pracovný list -č. 5 – po čiare rozstrihnúť narcis na pásiky, pomiešať pásiky a nalepiť ich podľa čísel alebo logickej súvislosti na podložku a vyfarbiť

pracovný list -č. 6 – uvoľnenou rukou nakresliť let semienok púpavy tak, aby každé semienko urobilo slučku

výtvarná úloha – vystrihnúť z farbeného papiera vázu alebo ju nakresliť alebo namaľovať(pod+a možností domácnosti 😉) a následne z vázy nakresliť prúty (rovné šikmé čiary) a nalepiť na ne „maňušky“ z vaty, z vatového tampóna, z paličiek na čistenie uší, guličky z toaletného papiera (fantázii sa medze nekladú)

Není k dispozici žádný popis fotky.Není k dispozici žádný popis fotky.Na obrázku může být: textNa obrázku může být: text, kde se píše zajačikoch zajka, čo vždy nos? Farbieva vajká det'om pre radost'. A nich doma všetci spolu chodia na maliarsku školu a zajači šlabikár učia tam každú jar. Zajkovie mamka mieša farbičky, Zajkovie oocko mištičky. A malá sestra varí slíže, maly braček štetce líže, vel'ká sestra, ktorá prišla, všetkym vzorky vymyšl'a. Tak farbí vajcia celá rodina, Ked' Ked' kvitnú kvietky ajar A všetky štetce, všetky labky mal'ujú, ved čas je krátky, aby bolo vajec dost', vetkym det'om pre radost'Není k dispozici žádný popis fotky.Není k dispozici žádný popis fotky.Na obrázku může být: plant a flowerNení k dispozici žádný popis fotky.